Na Horgošu se čeka dva sata

Zadržavanje putnika na graničnom prelazu Horgoš je dva sata na izlazu iz Srbije, rečeno je večeras Tanjugu u Auto-moto savezu Srbije.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 25.08.2013.

18:49

Default images

"Zadržavanje na Horgošu, na izlazu iz zemlje je dva sata, dok se vozila na ostalim graničnim prelazima i na izlazu i na ulazu u Srbiju zadržavaju do 30 minuta", rekla je Ivana Dragović iz Operativne službe AMSS-a.

Ona je istakla da na naplatnim rampama nema gužvi, a da se vozila zadržavaju oko 15 minuta na naplatnoj rampi Bubanj potok u pravcu Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: