Utorak, 19.06.2012.

10:42

Šarić preti Tadiću i Dačiću

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić dobio bezbednosne podatke koji pokazuju da Borisu Tadiću i Ivici Dačiću stižu pretnje od klana Darka Šarića, piše Pres.

Izvor: Press

Default images

Pozivajući se na izvor iz Predsedništva Srbije, list navodi da se Nikolić, koji je predsednik i Saveta za nacionalnu bezbednost, suočio s podacima koji pokazuju koliko su ozbiljne pretnje državnom vrhu, a posebno Tadiću, Dačiću i ljudima iz Biroa za koordinaciju Saveta za nacionalnu bezbednost, koji su ušli u otvoreni sukob sa Šarićevim klanom.

"Tomislav Nikolić je upoznat sa ovim podacima i zbog toga je već u prvom javnom nastupu po izboru na mesto predsednika poručio da Borisu Tadiću nudi prijateljstvo i zaštitu njemu i njegovoj porodici", rekao je izvor "Presa" iz Predsedništva Srbije.

On je dodao da pored toga, zbog bezbednosti bivšeg predsednika Srbije i njegove porodice, Nikolić neće tražiti da se Tadić iseli iz rezidencije koja mu je bila dodeljena na korišćenje dok je bio predsednik Srbije.

Prema rečima "Presovog" izvora, pored Tadića, na Šarićevom spisku za osvetu našli su se svi ostali članovi Biroa za koordinaciju Saveta za nacionalnu bezbednost.

Taj Biro je formiran 2007. po uzoru na nemački i u njemu se koordinira rad svih službi bezbednosti, direktora policije, tužioca za organizovani kriminal, podseća "Pres".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: