Petak, 29.07.2011.

07:54

Srpski švercer organizovao paljenje

Paljenje administrativnog punkta Jarinje, prema saznanjima srpske policije i bezbednosnih službi, organizovao je Srbin, lokalni šef kriminalne grupe, piše Blic.

Izvor: Blic

Default images

Prema saznanjima tog lista, ta osoba je na čelu kriminalne grupe koja se bavi organizovanim krijumčarenjem droge i švercom akcizne robe.

Pomenuti lokalni kriminalac je odranije poznat srpskoj policiji, i to po najtežim krivičnim delima. Zbog šverca droge bio je hapšen 2003, a dve godine kasnije zbog krađe automobila.

"Od tada je ušao u ozbiljan narko-biznis i u šverc akcizne robe, pogotovo nafte, kojom se u ovom delu ilegalno trguje na tone", kaže izvor "Blica" upoznat sa kriminalnim dosijeom ovog mafijaša.

Napad je verovatno organizovao kako bi zakomplikovao situaciju na prelazima, jer mu ne odgovara postavljanje samo albanskih graničnika i carinika, dodaje "Blic".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

209 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: