Petak, 03.07.2009.

15:35

Žarko Laušević uhapšen u SAD

Glumac Žarko Laušević priveden je u SAD, zbog boravka u toj zemlji bez emigrantske vize, obavestili su Ministarstvo pravde Srbije nadležni organi iz SAD.

Izvor: FoNet

Default images

Kako je navedeno u dopisu upućenom Ministarstvu pravde Srbije, emigracione vlasti SAD razmatraju mogućnost deportacije Lauševića iz SAD.

Za Lauševićem je raspisana 2002. godine međunarodna poternica na zahtev Trećeg opštinskog suda u Beogradu radi izvršenja kazne zatvora u trajanju od 13 godina na koju je osuđen presudom Vrhovnog suda Crne Gore od 22.3.2001. godine zbog krivičnog dela ubistva.

Ministarstvo pravde saopštava da, ukoliko Laušević bude deportovan u Republiku Srbiju, on će biti lišen slobode na osnovu navedene naredbe Trećeg opštinskog suda u Beogradu i upućen na izvršenje izrečene kazne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: