Nedelja, 22.03.2009.

19:58

LDP: Napadnut Čedomir Jovanović

Predsednik LDP-a Čedomir Jovanović i članovi njegove porodice napadnuti su danas popodne kada ih je troje napadača presrelo i nasrnulo na njih.

Izvor: Beta

Default images

U saopštenju LDP-a se navodi da je Jovanović u vozilu bio sa suprugom i troje dece. "Jovanović je uspeo da izbegne napad i da se udalji, ali su napadači ostali na mestu napada i nastavili da vređaju i prete roditeljima njegove supruge, poručujući da će Jovanovića ubiti i da 'neće ostati živi'", navodi se u saopštenju. O napadu je obaveštena zemunska policija.

LDP smatra da je napad posledica političkih prilika u Srbiji i, kako se navodi, kampanje koja se vodi protiv Jovanovića.
"Pozivamo sve državne organe i javnost, a naročito one koji mogu da utiču na atmosferu u društvu, da preduzmu sve da onemoguće ili preduprede ovakve događaje u kojima su ugroženi životi i bezbednost ne samo predsednika LDP-a nego i članova njegove porodice", navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban "uvalio kosku" Beogradu?

Mađarski premijer Viktor Orban pohvalio je planove nemačke vlade koja ispituje mogućnost da se procedure za odobravanje azila obavljaju u zemljama koje nisu članice Evropske unije.

9:48

24.6.2024.

22 h

Podeli: