Utorak, 23.09.2008.

20:56

Prva predstava za slepe u Srbiji

Društvo građana "Radionica integracije", čiji je predsednik Predrag Miki Manojlović, održalo je danas, prvi put u Srbiji, predstavu za slepe i slabovide osobe.

Izvor: B92

Default images

Predstava "Da, to su bili dani", održana je u novom prostoru, koji se nalazi u ulici Bara Venecija 28. Radionica integracije. Ovo je prva u nizu predstava koje će se, prema izboru slepih i slabovidih, održavati jednom mesečno u novom prostoru, potpuno besplatno."Mi koji ćemo raditi pozorište za slepe zajedno sa vama, za vas, radićemo ga zato što to želimo, imamo potrebu da radimo", rekao je, između ostalog, proslavljeni glumac Miki Manojlović.

U društvu građana "Radionica integracije" navode da žele da u novom prostoru, u nizu pažljivo odabranih grupa i pojedinaca koji nisu integrisani u ovu sredinu, podele ono što umeju da rade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Kosovo

Otpriznaće tzv. Kosovo?

Nekadašnji ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac ocenio je da zvanična Budimpešta zna koliki značaj Srbija pridaje Kosovu i ukoliko joj se ukaže prilika - neće propustiti da povuče odluku o priznanju.

12:50

17.6.2024.

19 h

Svet

Putine, ponižen si

Tri ruska sistema zemlja-vazduh koja je trebalo da štite Krim uništena su za svega nekoliko minuta u baražu projektila američke proizvodnje.

7:52

17.6.2024.

1 d

Podeli: