Sreda, 11.10.2006.

14:38

Optužnica za ubistvo na izborima

Okružni sud u Novom Pazaru produžio pritvor i podigao optužnicu protiv Ertana Gegića zbog ubistva Ruždije Durovića.

Izvor: Beta

Default images

Reč je o ubistvu kandidata na lokalnim izborima 10. septembra u Novom Pazaru. Predsednik Okružnog suda Ćamil Hubić rekao je da je Gegić optužen za krivično delo teškog ubistva u pokušaju, koje u sebi sadrži jedno ubistvo i dva ubistva u pokušaju.

Gegić je uhapšen kao jedan od tri osumnjičena za ubistvo kandidata za odbornika koalicije Lista za Sandžak Ruždije Durovića. Tada je ranjen jedan Durovićev rođak.

Predsednik Okružnog suda rekao je za radio "100 plus" da je protiv Enesa Derdemeza, koji će se braniti sa slobode, podignuta optužnica zbog izazivanja opšte opasnosti i nošenja oružja bez dozvole. "Optužnice će po isteku zakonskog roka i sticanja svih uslova dobiti pravnu snagu za nekoliko dana", rekao je Hubić.

Predsednik suda je rekao da je protiv osumnjičenog Seada Papića, koji je u bekstvu, izdvojeni postupak prekinut dok ne bude nađen i pritvoren.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Pogođena "Gvozdena kupola": Gube totalni rat?

Američki zvaničnici su ozbiljno zabrinuti da bi, u slučaju potpunog rata između Izraela i Hezbolaha, militantna grupa koju podržava Iran mogla da nadvlada izraelsku protivvazdušnu odbranu na severu.

22:12

20.6.2024.

17 h

Podeli: