Četvrtak, 28.07.2005.

11:51

Pucnjava u Gornjem Milanovcu

Stolar iz sela Klatičeva ranio je oko 11 sati u zgradi SO Gornji Milanovac dve osobe, nezadovoljan poreskim rešenjem.

Izvor: B92

Default images

Nebojša Miladinović je, nezadovoljan poreskim rešenjem, ušao naoružan automatom i drugim komadom oružja, "škorpionom", u zgradu Skupštine opštine Gornji Milanovac, razoružao obezbeđenje i u Upravi prihoda polio benzinom načelnika Gojka Stefanovića i dokumentaciju. Povređeni su van životne opasnosti.

Miladinović je pucao po prostoriji, zatim je izašao u pisarnicu, gde je ispalio još nekoliko metaka i ranio radnika pisarnice Milana Malića i jednu stranku Radoslava Nerandića. Policija uhapsila Miladinovića i sprovela ga u čačanski zatvor.

U Upravi prihoda izbio je požar pa je intervenisala i vatrogasna jedinica. Policija je jutros, zbog pucnjave, blokirala prilaze zgradi opštine Gornji Milanovac.

"Atak na državu"

Predsednik opštine Gornji Milanovac Dražimir Marušić izjavio je da je pucnjava u zgradi SO "atak na državu i bezbednost".

"Svi smo izbezumljeni i svi radnici u zgradi SO Gornji Milanovac pretrpeli su neviđeni strah. Vreme je da se preduzmu druge mere za zaštitu i bezbednost radnika i imovine Srbije", rekao je Marušić novinarima, prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

13 h

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

15 h

Podeli: