Utorak, 03.09.2002.

09:12

Zeljko Mitrovic iskljucen iz JUL

Izvor: Danas

Default images

Glavni odbor Jugoslovenske levice iskljucio je iz partije vlasnika TV "Pink" Zeljka Mitrovica, pomocnika saveznog ministra pravde Nebojsu Sarkica i pomocnika ministra saobracaja Srbije Andriju Bendarika. Funkcioner JUL Dragana Kuzmanovic najavila je nova iskljucenja "svih koji su se odrekli ideja levice" i dodala da ce "javnost biti veoma iznenadjena kada sazna sve podatke". "U nasoj evidenciji se vode mnogi ljudi koji danas obavljaju odgovorne funkcije, kao sto je sef Bezbednosno-informativne agencije Andrija Savic", rekla je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: