ZIZIC: LEKIC NIJE POMINJAN KAO KANDIDAT

Izvor: B92

Subota, 15.06.2002.

19:00

Default images
Potpredsednik Socijalisticke narodne partije Zoran Zizic demantovao je da je opoziciona koalicija "Zajedno za Jugoslaviju"

razmatrala mogucnost da njen kandidat na predsednickim izborima u Crnoj Gori bude sadasnji jugoslovenski ambasador u Rimu Miodrag Lekic. Zizic je rekao da u koaliciji "Zajedno za Jugoslaviju" do sada nisu pominjana imena kandidata na predsednickim izborima u Crnoj Gori predvidjenim za iducu jesen. "Nije pominjano ni ime Miodraga Lekica", rekao je Zizic. On je rekao da se koalicija "Zajedno za Jugoslaviju" dogovorila da na crnogorskim predsednickim izborima ima jedinstvenog kandidata i dodao da o konkretnim imenima nije bilo reci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: