UBIJENO SEST POBUNJENIKA, DVA CIVILA I JEDAN VOJNIK

Izvor: B92

Subota, 15.06.2002.

19:00

Default images
Sest pobunjenika, dva civila i jedan ruski vojnik ubijeni su od petka u Ceceniji, saopstila je u subotu ruska vojska. Pobunjenici su ubijeni u gradu Cecen-Aul dok su se rucnim oruzjem suprostavljali ruskim snagama koje su vodile specijalnu operaciju. Maskirane osobe su u noci izmedju petka i subote u selu Gansolcu ubile dvije starije osobe koje su navodno javno kritikovale pobunjenike. Na jugoistoku zemlje ubijen je 19-godisnji vojnik ministarstva unutrasnjih poslova kada su pobunjenici otvorili vatru na kontrolni punkt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: