Subota, 13.04.2002.

20:00

KNEZEVIC POCASNI CLAN ALUMNI ORGANIZACIJE NA UNIVERZITETU BK

Izvor: B92

Default images
Ministar prosvete Gaso Knezevic postao je u subotu pocasni clan Alumni asocijacije diplomiranih studenata Fakulteta za menadzment Univerziteta "Braca Karic". Na svecanosti povodom 10 godina tog fakulteta na kojoj je osnovana i Alumni asocijacija, Knezevic je ocenio da privatni univerziteti i fakulteti imaju prednost nad velikim drzavnim fakultetima u borbi za kvalitet. Drzavni fakulteti se, prema njegovim recima, tesko snalaze u toj borbi, kao i uopste u pracenju svetskih uslova akademskog obrazovanja. Knezevic je pohvalio nacin rada Univerizteta BK i ocenio da je taj univerzitet "na dobrom putu da se ukljuci u evropski sistem" visokog obrazovanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Pogođena "Gvozdena kupola": Gube totalni rat?

Američki zvaničnici su ozbiljno zabrinuti da bi, u slučaju potpunog rata između Izraela i Hezbolaha, militantna grupa koju podržava Iran mogla da nadvlada izraelsku protivvazdušnu odbranu na severu.

22:12

20.6.2024.

1 d

Podeli: