"Umesto ekskurzija, DS da raspiše izbore"

Umesto organizovanja stranačkih ekskurzija bilo bi dobro da DS shvati da vlast u Vojvodini nema rezultate i raspiše izbore, navodi Đorđe Milićević iz SPS.

Izvor: B92

Subota, 30.05.2015.

23:25

Default images
Foto: Tanjug

Time bi se konačno stavila tačka na jednu neodgovornu i pogubnu politiku, a Vojvodina bi dobila odgovornu vlast, rekao je Zamenik šefa poslaničke grupe SPS-a Tanjugu podovom večerašnjeg mitinga u Kragujevcu, u organizaciji DS-a i "Zajedno za Šumadiju".

"Nerad i loši rezultati ne mogu biti prikriveni neargumentovanim i neosnovanim kritikama na račun rada Vlade Republike Srbije koja ima jasnu politiku, ozbiljan politički legitimitet, ogromno poverenje građana, rezultate koji su vidljivi, ali i rešenost da popravi sve ono što nije bilo dobro u prethodnom vremenskom periodu", rekao je Milićević.

Zamenik šefa poslaničke grupe SPS-a ističe da skup u Kragujevcu, kao i prethodni "nazovi" skup u Beogradu, i kroz sam broj pristunih građana potvrđuje i još jednom vrlo jasno govori o odnosu i o poverenju građana prema politici i rezultatima politke DS-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: