DSS i Dveri podržavaju ombudsmana

Čelnici DSS i Dveri podržali su zaštitnika građana koga su poslednjih dana oštro kritikovali pojedini ministri i funkcioneri SNS.

Izvor: B92

Petak, 30.01.2015.

13:39

Default images
foto: Tanjug

"U sporu SNS-a i zaštitnika građana, naravno biramo zaštitnika građana. Ja mislim da je to jedna ostatka komunizma - izmišljanje unutrasnjih neprijatelja. Da ne bi građani videli da država propada, novčanik se tanji, panzije smanjuju, a cene rastu, onda treba organizovati mitinge podrške zbog tobož ugroženosti premijera", rekla je predsednica DSS Sanda Rašković Ivić.

Na konferenciji za novinare DSS i Dveri u zaštitnika građana je podržao član Starešinstva Dveri Boško Obradović.

"Zbog dokumenta koji je zaštitnik građana izneo u javnost da je VBA pratila Dveri, tražicemo od Ministarstva odbrane, vojnoobaveštajne službe i zaštitnika dokument na uvid i razlog za praćenje političkih protivnika", rekao je Obradović.

Gradski odbori SNS Novog Sada i Beograda zatražili su juče hitnu sednicu Predsedništva i Glavnog odbora te stranke, zbog, kako su naveli "orkestriranih napada na premijera i Vladu Srbije".

Predsednik Gradskog odbora SNS Novi Sad Miloš Vučević naveo je da će članovima Predsedništva predložiti da organizuju skup koji će nedvosmisleno pokazati "da li su građani Srbije za politiku Aleksandra Vučića i politiku moderne, pristojne, suverene Srbije, ili žele da njihovim životima upravljaju svojim lažima, razni, Pajtići, Jankovići i Kandićke".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: