Vučić: Nova vlada do 27. aprila

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će nova Vlada biti fomirana između 25. aprila i 27. aprila.

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.03.2014.

20:11

Default images

"Pred nama nije laka godina, ali sam uveren da zajedničkim radom i trudom možemo da postignemo velike rezultate i da već na polovini mandata ljudi budu zadovoljniji i vide da smo napravili normalnu i pristojnu zemlju", rekao je Vučić Radioteleviziji Srbije u Briselu, gde je učestvovao u dijalogu Beograda i Prištine.

Vučić je naveo da Srbija od EU očekuje veću pomoć i podršku.

"Srbija će biti pristojna zemlja koja će poštovati svoj evropski put i na tom evropskom putu neće zaostajati. Naprotiv, uveren sam da ćemo tri, četiri do šest meseci koje smo izgubili u unutrašnjim političkim igrama umeti da nadoknadimo velikim i marljivim radom i da će EU to umeti da ceni", rekao je Vučić.

Upitan o eventualnim partnerima u budućoj Vladi, Vučić je odgovorio da završava temeljni rad na programu nove Vlade.

"Želim da svi građani Srbije vide kakva je situacija u našoj zemlji, šta moramo da preduzmemo i ne želim da se igramo političkih igara", rekao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: