Vučić: Šarić uskoro iza rešetaka

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i koordinator službi bezbednosti Aleksandar Vučić najavio je da će narko-bos Darko Šarić narednih sedmica biti priveden pravdi.

Izvor: B92

Četvrtak, 06.03.2014.

19:20

Default images

"Četiri ili pet godina je na slobodi Darko Šarić. Ja vas uverevam da u nedeljama koje dolaze Šarić više neće biti na slobodi", rekao je Vučić u Aranđelovcu, na predizbornom skupu Srpske napredne stranke, čiji je predsednik.

Vučić je dodao da će uskoro biti poznati i odgovorni za smrt Ranka Panića.

"Iako je bilo bezbroj pokušaja da se sakrije istina, da se sve skloni pod tepih, u nedeljama pred nama biće otkriveni oni koji su odgovorni za smrt Ranka Panića. Posle toga teško da će moći da se sete stvari koje smo obećali a nismo ispunili", rekao je Vučić.

Podsetimo, Ranko Panić preminuo je od povreda zadobijenih na mitingu protiv hapšenja Radovana Karadžića, održanom 2008. godine u centru Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

350 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

14 h

Podeli: