"Nemamo samo plan mera, već viziju"

Lazar Krstić, koji će uskoro postati ministar finansija Srbije, kaže da će sledeće nedelje biti spreman predlog plana rada njegovog ministarstva.

Izvor: B92

Četvrtak, 15.08.2013.

12:37

Default images

Diplomac Jejla istakao je u izjavi za RTS da očekuje punu političku podršku za nove ekonomske mere i da je to bio njegov uslov tokom razgovora o preuzimanju funkcije.

"Ne radi se tu samo o planu mera, radi se o viziji. Razgovaramo o tome kako bi Srbija mogla da izgleda za pet godina, šta može da se učini i gde mi možemo da budemo", rekao je Krstić za RTS.

Krstić je naveo da će to biti provera mera o kojima se govori, kao i da je u razgovorima s prvim potpredsednikom Vlade Aleksandrom Vučićem prepoznao ozbiljnost i želju da se promeni "negativna spirala" kojom je Srbija išla prethodnih godina.

Lazar Krstić je potvrdio sinoć za B92 da je prihvatio funkciju ministra finansija u rekonstruisanoj Vladi Srbije i rekao se sada razgovara o programu i o sledećim koracima koje treba preuzeti.

"Zar par dana znaćemo i više o tome", rekao je on za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

232 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: