Četvrtak, 26.09.2002.

14:34

Haška optužnica pogoršala Bobetkovo zdravstveno stanje

Izvor: Beta

Default images

Zdravstveno stanje penzionisanog generala Hrvatske vojske Janka Bobetka (83) pogoršalo se zbog "stresa", pošto je objavljena optužnica koju je protiv njega podigao Haški tribunal za ratne zločine, piše u četvrtak "Večernji list". "Zdravstveno stanje generala Bobetka jako je teško, a zbog izloženosti snažnom stresu u poslednje vreme, njegov kardiološki status dodatno je pogoršan", rekao je Bobetkov kardiolog Mijo Bergovec za taj zagrebački dnevnik. Kako navodi "Večernji list", Bergovec je rekao da je Bobetko prošle godine preživeo dva srčana udara i da mu je ugradjen pejsmejker, kao i da on ima slabo srce, izrazitu srčanu aritmiju, vrlo nizak srčani pritisak i nalazi se pod terapijom. Bergovec je dodao da je za izjave novinarima dobio ovlašćenje samoga generala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Pogođena "Gvozdena kupola": Gube totalni rat?

Američki zvaničnici su ozbiljno zabrinuti da bi, u slučaju potpunog rata između Izraela i Hezbolaha, militantna grupa koju podržava Iran mogla da nadvlada izraelsku protivvazdušnu odbranu na severu.

22:12

20.6.2024.

1 d

Podeli: