"Nikolićeve izjave korak unazad"

Predsedavajući Predsedništva BiH Bakir Izetbegović kaže da se izjavama predsednika Srbije Tomislava Nikolića o Srebrenici i Vukovaru pravi korak unazad.

Izvor: B92

Nedelja, 03.06.2012.

18:57

Default images

On kaže da nije kasno da BiH i Srbija poprave odnose.

Nikolić je promenio retoriku i nadam se da će promeniti i stavove, rekao je Izetbegović odgovarajući na pitanje novinara o nedavnim izjavama Nikolića o Vukovaru i Srebrenici, prenela je agencija Fena.

Izetbegović je nedavno turskoj agenciji Anadolija rekao da, ukoliko Nikolić nastavi da šalje pomirljive poruke i "počne da deluje onako kako govori", da će ga Predsedništvo BiH verovatno uskoro pozvati u posetu Sarajevu.

On je tada izjavio i da će s Nikolićem, kao predsednikom Srbije, "stvari nastaviti da se kreću u smeru pomirenja u regionu, popravljanju medjudržavnih odnosa i zajedničkog puta ka Evropskoj uniji".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: