Kusturica čelnik Skijaškog saveza

Novi predsednik Skijaškog saveza Srbije biće Emir Kusturica, koga je za tu funkciju predložilo više klubova, a čiji se izbor očekuje sutra.

Izvor: B92

Petak, 23.12.2011.

17:11

Default images

Dosadašnji predsednik Skijaškog saveza Srbije Dragor Stojanović rekao je da je reditelj prihvatio kandidaturu. "Na osnovu predloga većine klubova, mi smo stupili u pregovore sa gospodinom Kusturicom i on je definitivno prihvatio kandidaturu. Jedina tačka dnevnog reda na sutrašnjoj sednici biće izbor predsednika", rekao je on.

Stojanović je istakao da po statutu Saveza predsednik bira članove Izvršnog i Nadzornog odbora, kao i sudijske komisije.

"Našoj javnosti je poznat dosadašnji doprinos gospodina Kusturice u razvoju skijaških sportova, posebno alpskog skijanja, a njegov stvaralački duh je poznat širom sveta", rekao je Stojanović.

Kusturica je predložio da za potpredsednike Saveza budu izabrani Dragan Stojadinović, Goran Perčević, Bratislav Čeperković i Dejan Ljevnajić.

Dragor Stojanović će u narednom periodu biti predsednik Izvršnog odbora, čiji će članovi biti Miodrag Kostić, Kiril Kravčenko, Mirko Mandić i Zoran Marjanović.

Sednica će se održati u subotu u 13.00 na Mokroj gori.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: