Inspekcija uklonila baznu stanicu

Uklanjanje bazne stanice kompanije “Telenor“ za emitovanje internet signala u Inđiji naložila je Komunalna inspekcija u toj opštini.

Izvor: B92

Petak, 25.06.2010.

18:08

Default images

Kako je saopšteno je iz Kabineta predsednika opštine, “Telenor“ je bez saglasnosti komunalnih službi u gradskom parku postavio baznu stanicu za korišćenje besplatnog interneta.

"Rešenjem komunalne inspekcije naloženo je uklanjanje bazne stanice i klupa koje je ovaj operater postavio u gradskom parku", navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da opština Inđija od 2005. godine ima svoje dve antene, preko kojih obezbeđuje besplatan bežični internet u krugu zgrade Opštine, u kom se park i nalazi.

Kompanija “Telenor“ juče je saopštila da su uređaj koji emituje internet signal i postament na kojem je stajao potpuno uništeni samo dan nakon što je Internet park u centu Inđije pušten u rad.

Kako je navedeno, zbog ovog "vandalskog" čina “Telenor“ neće postaviti novi uređaj do daljnjeg.

“Telenor“ je ranije otvorio Internet parkove u Novom Pazaru, Nišu, Boru, Beogradu, i Kragujevcu, a u planu je otvaranje takvih parkova u još četiri grada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: