Sreda, 10.03.2010.

08:57

Prohodne saobraćajnice u Beogradu

Saobraćajnice u Beogradu su prohodne i očišćene, jer su ekipe "Beograd puta" spremno dočekale sneg, izjavio je rukovodilac zimske službe Željko Maravić.

Izvor: Tanjug

Default images

Maravić je rekao da su ekipe tog preduzeća na terenu i da istovremeno rade ne samo na održavanju saobraćajnica kojima se kreću vozila GSP-a i "Laste", nego i sporednih ulica.

On je rekao da je na čišćenju snega angažovano 140 vozila na gradskom i prigradskom području, kao i 500 ljudi i da su na raspolaganju dovoljne količine kalcijum-hlorida, soli i materijala neophodnih za održavanje saobraćajnica.

Maravić je rekao da se hladno vreme i padavine očekuju i narednih dana sve do 15. marta, zbog čega će ekipe "Beograd puta" biti u pripravnosti, spremne da intervenišu.

On je poručio vozačima da budu oprezni u saobraćaju, ali i da propisno parkiraju vozila, pogotovu u sporednim ulicama, jer time olakšavaju posao na čišćenju snega.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: