Ponedeljak, 06.07.2009.

09:31

Konferencija o onlajn medijima

Konferencija o uticaju onlajn medija na kreiranje društvenog ambijenta održava se 13. jula u Beogradu. Gošća vlasnica najuticajnijeg političkog portala u SAD.

Izvor: Blic

Default images

“Hafington post” je nedavno proglašen za najposećeniji sajt u ovoj oblasti u SAD, dnevno ima 3,5 miliona posetilaca i za četiri godine izrastao je u faktor kreiranja javnog mnjenja intelektualne elite i široke javnosti u SAD.

Blic” piše da je vlasnica i glavna urednica „Hafington posta”, najuticajnijeg političkog portala u SAD, Arijana Hafington, onlajn preduzetnik, publicista, intelektualac i medijski vizionar grčkog porekla.

Diplomirala je na Kembridžu, gde je i magistrirala u oblasti ekonomije, a objavila je 12 knjiga sa značajnim tiražom, od kojih su neke bestseleri.

List navodi da će Arijanu Hafington primiti i predsednik Srbije Boris Tadić, kao i da je ona i demokrata i dugogodišnji prijatelj i podrška američkom predsedniku Baraku Obami.

“Fajnenšel tajms” ju je u martu ove godine uvrstio u grupu 50 svetskih lidera promena, zajedno sa Obamom, francuskim predsednikom Nikolom Sarkozijem, premijerom Rusije Vladimirom Putinom i nemačkom kancelarkom Angelom Merkel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: