Raseljavanje nehigijenskih naselja

Grad će nastaviti da raseljava stanare nehigijenskih naselja i traže se lokacije sa na koje će Romi iz tih naselja biti raseljeni, izjavio je Dragan Đilas.

Izvor: B92

Sreda, 29.04.2009.

19:35

Default images

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas je objasnio da je prioritet uklanjanje naselja kod 25. maja, ispod Gazele i naselja Belvil na Novom Beogradu. Đilas je ponovio da će stanovnici naselja koji nisu registrovani u Beogradu morati da napuste prestonicu i vrate se tamo odakle su došli.

“Za one koji su iz Beograda biće nađen privremeni smeštaj, ali će biti uslov da im deca idu u školu, da postanu deo grada. Mnogo dece sam upozanao koji ne znaju ni da se potišu. Nepismeni nemaju nikakavu šansu, ne u Beogradu nego nigde, pa će posle da prose i da ih iskorištavaju” objasnio je Đilas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: