Nikolić: Samo sa DSS-om

Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić izjavio je da je DSS jedina stranka sa kojom bi radikali razgovarali o saradnji posle izbora.

Izvor: B92

Utorak, 22.04.2008.

09:02

Default images

"Ne vidim spas za Srbiju ukoliko ne formiramo vladu sa (Vojislavom) Koštunicom. To je jedini eventualni partner SRS-a posle majskih izbora", rekao je Nikolić za podgorički list Dan.

On je dodao da će SRS "prvo videti" koliko je snažan posle izbora, pa će tek onda pregovarati sa DSS-om o formiranju nove vlade Srbije.

Nikolić je precizirao da njegova stranka neće pregovarati ni sa jednom drugom političkom partijom.

Zamenik predsednika SRS-a je rekao i da će odnosi Srbije sa Crnom Gorom "zavisiti isključio od odnosa crnogorskog rukovodstva prema Srbima u Crnoj Gori".

Nikolić: Izbori su prekretnica za Srbiju

Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić rekao je na mitingu u Čačku da su izbori 11. maja prekretnica za Srbiju.

"Možda ćemo na izborima 11. maja da pobedimo sami, možda i nećemo. Ko želi dobro Srbiji i da sazna ko nas je i kako pokrao, taj će sa nama", rekao je Nikolić. On je ponovio da SRS ne priznaje nezavisnost Kosova i istakao da "o tome neće biti razgovora ni sa kim".

Nikolić je "upozorio" građane da ih niko ne zavarava Sporazumom o stabilizaciji i pridruživanju sa Evropskom unijom.

"Ako u tom SSP ne piše da je Kosovo deo Srbije, debelo će da odgovara onaj ko se usudi da takav sporazum potpiše i da izda Srbiju", rekao je Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: