Petak, 01.03.2024.

19:17

MUP: Identifikovan 12-godišnjak koji je slao dojave o bombama školama i aerodromu

Pripadnici Uprave za tehniku MUP-a identifikovali su i pronašli 12-godišnjeg dečaka koji je mejlom slao pretnje eksplozivnim napravama na više adresa.

Izvor: Tanjug

MUP: Identifikovan 12-godišnjak koji je slao dojave o bombama školama i aerodromu
Shutterstock/ToskanaINC

Između ostalog, pretnje su poslate na adrese više osnovnih i srednjih škola u Srbiji, kao i aerodromu "Nikola Tesla", kako saznaje Tanjug.

Ranije danas primljene su dojave o postavljenim bombama u jednoj osnovnoj školi u Rakovici, kao i u dva aviona na Aerodromu "Nikola Tesla".

Kompanije Air Montenegro i Wizz Air sinoć su saopštile da su piloti na njihovim letovima dobili dojave o postavljenim bombama, zbog čega su svi putnici i članovi posade evakuisani.

Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" ponovo je otvoren za saobraćaj oko 22.30, nakon što je privremeno bio zatvoren zbog dojava o bombi za koje se ispostavilo da su bile lažne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: