Utorak, 27.02.2024.

15:09

Navaljnog niko ne želi da sahrani?

Nekoliko pogrebnih agencija u Rusiji odbilo je da sahrani Alekseja Navaljnog, što je izazvalo probleme porodici preminulog ruskog opozicionara.

Izvor: Avaz.ba

Navaljnog niko ne želi da sahrani?
EPA-EFE/HANNIBAL HANSCHKE

Pogrebne kuće su odbile da budu domaćini sahrane Alekseja Navaljnog, rekla je portparolka kritičara Kremlja.

Tim Navaljnog je dosta vremena proveo tražeći gde da organizuje sahranu, a kako je navedeno, "pozvao je veliki broj privatnih i javnih pogrebnih agencija, komemorativnih lokacija i sala za sahranu".

"Na nekim mestima kažu da im je prostor zauzet, dok drugi odbijaju da pomenu ime Navaljnog", navela je portparolka Kira Jarmiš u objavi na društvenoj mreži Iks, dodajući da "su im na jednom mestu rekli da je pogrebnim službama zabranjeno da rade sa njima".

"Posle celodnevne potrage, još uvek nismo pronašli oproštajnu salu", rekla je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: