Mediji: Pucnjava na granici; obračun automatskim oružjem VIDEO

Uznemirujuća scena zabeležena je večeras u Horgošu.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.11.2022.

22:29

Mediji: Pucnjava na granici; obračun automatskim oružjem VIDEO

Na društvenim mrežama pojavilo se nekoliko snimaka na kome se čuje pucnjava i vidi grupa naoružanih mladića koja šeta ulicama tog naselja nadomak granice sa Mađarskom, prenose mediji.

Na prvom snimku vidi se grupa od 15-ak mladića koja trči ulicom i sve vreme puca na drugu grupu koja beži niz ulicu. Vidi se i nekolicina meštana ispred prodavnice koji od šoka ne znaju na koju stranu da krenu.

Na drugom snimku - koji je zabeležila kamera sa jedne kuće - jasno se vidi nekoliko mladića sa kupuljačama koji prolaze ulicom sa automatskim oružjem u rukama?!

Grupa na trenutak zastaje da bi posle kraćeg dogovora nastavila dalje niz ulicu. Nekolicina njih nose kese u rukama, prenose domaći mediji.

Snimak je nastao danas nešto pre 18 sati.

Za sada nema podataka šta se tačno desilo i da li je neko povređen prilikom pucnjave. U međuvremenu se pojavio i novi snimak incidenta na kome se vidi kolona ljudi koju predvodi muškarac sa kapuljačom koji nosi automatsku pušku u rukama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: