Atentat na viceguvernera Rusije

Viceguverner Centralne banke Rusije Andrej Kozlov je u kritičnom stanju, a njegov vozač je ubijen u atentatu.

Izvor: B92

Sreda, 13.09.2006.

23:02

Default images

Medicinski izvori potvrdili su da Kozlov ima teške rane od metka u grudima i stomaku i da se hirurzi spremaju da ga operišu. Kozlova (41) i njegovog vozača napale su dvojica naoružanih osoba u trenutku dok su se automobilom približavali sportskom stadionu gde je trebalo da gledaju fudbalsku utakmicu.

Viceguverner Cenralne banke Rusije zadužen za kontrolu bankarskih poslova, uticao je na oduzimanje dozvola za rad mnogih banaka za koje se sumnjalo da su umešane u pranje novca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: