Hapšenja zbog sumnje u mito

U Leskovcu je uhapšen načelnik Odeljenja Republičke tržišne inspekcije.

Izvor: B92

Četvrtak, 08.09.2005.

15:18

Default images

Policija je sinoć uhapsila Radivoja Cvetkovića zbog sumnje u krivično delo mita i korupcije u organima uprave, potvrđeno je u leskovačkom SUP-u. Cvetković je uhapšen kada je od vlasnika privatnog preduzeća Viktorija Milivoja Rajkovića uzeo 1.000 evra, a policajci su tokom akcije koristili više metoda, uključujuči i snimanje kamerom.

Šef poslovne jedinice Telekoma Srbija u Lebanu Stojan Stojković uhapšen je i priveden istražnom sudiji Okružnog suda zbog sumnje da je primio 300 evra kao mito. Stojković se sumnjiči da je tražio i dobio novac od Ahmeta Demirovića iz Sijarinske Banje kako bi mu odobrio telefonski priključak, iako su ranije bili ispunjeni svi tehnički uslovi. Primopredja novca izvršena je u Demirovićevoj kući 5. septembra, a Stojković je uhapšen istog dana, navodi leskovačka policija, prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: