Subota, 25.11.2000.

22:58

DINKIC: MILOSEVICEVE MALVERZACIJE MERE SE MILIJARDAMA DOLARA

Izvor: B92

Default images
Izvrsni direktor G 17 plus Mladjan Dinkic izjavio je da ce povratak Slobodana Milosevica na politicku scenu uticati na ujedinjenje DOS-a u kome je bilo nesuglasica."Milosevic ce na republickim izborima doziveti jos veci poraz jer je on covek koji laze vec 10 godina, cak i svog unuka jer mu je pre 2 meseca obecao da ce mu se posvetiti povlacenjem iz politike. Pravni tim G 17 plus insistirace da se pravda sprovede do kraja tako da ce mnogi ljudi koji do sada nisu napustili Milosevica zavrsiti u sudnicama", izjavio je Dinkic televiziji Kragujevac, prenosi Radio B92. Dinkic je rakao da se finansijske malverzacije Milosevica mere milijardama dolara i da postoji mogucnost da se on u domacim sudovima tereti, izmedju ostalog, i za privredni kriminal najviseg ranga."Zato odmah treba sprovesti istragu. Najmanje 5 visokih funkcionera SPS-a jos uvek uzimaju provizije na svim profitabilnim poslovima u zemlji pa su predstojeci izbori pravi put da prekinemo tu korupciju" rekao je Dinkic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: