DJUKANOVIC POTVRDIO DA IDE U ZAGREB

Izvor: B92

Četvrtak, 23.11.2000.

20:22

Default images
Predsednik Crne Gore Milo Djukanovic potvrdio je da se odazvao pozivu za ucesce na evro - balkanskom samitu, koji se u petak odrzava u Zagrebu, javili su podgoricki mediji. Djukanovic je izjavio da je veoma vazno sto ce, u ime Crne Gore, govoriti na samitu u Zagrebu. Crna Gora mora biti na svim mestima na kojima se kreira buducnost regiona kome pripada, rekao je Djukanovic, javlja Fonet.

I kabinet predsednika Crne Gore potvrdio je da ce Milo Djukanovic biti u Zagrebu, prenosi Beta. Kako se navodi u saopstenju, pre pocetka samita predvidjen je sastanak ministra inostranih poslova Velike Britanije Robina Kuka, predsednika Francuske Zaka Siraka, predsednika SRJ Vojislava Kostunice i Djukanovica. Takodje pre samita, crnogorski predsednik bi trebalo odvojeno da razgovara sa britanskim sefom diplomatije. U saopstenju se navodi da Djukanovic iz Zagreba putuje za Budimpestu gde ce na poziv madjarskog premijera Viktora Orbana kao specijalni gost ucestvovati na sastanku zemalja Centralno-evropske inicijative.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Napustite Rusiju"

Evropska centralna banka (ECB) saopštila je da će uskoro zatražiti od banke Rajfajzen internešnel AG da ubrza proces smanjenja poslovanja u Rusiji.

8:02

20.4.2024.

1 d

Podeli: