Četvrtak, 23.11.2000.

20:22

DJUKANOVIC POTVRDIO DA IDE U ZAGREB

Izvor: B92

Default images
Predsednik Crne Gore Milo Djukanovic potvrdio je da se odazvao pozivu za ucesce na evro - balkanskom samitu, koji se u petak odrzava u Zagrebu, javili su podgoricki mediji. Djukanovic je izjavio da je veoma vazno sto ce, u ime Crne Gore, govoriti na samitu u Zagrebu. Crna Gora mora biti na svim mestima na kojima se kreira buducnost regiona kome pripada, rekao je Djukanovic, javlja Fonet.

I kabinet predsednika Crne Gore potvrdio je da ce Milo Djukanovic biti u Zagrebu, prenosi Beta. Kako se navodi u saopstenju, pre pocetka samita predvidjen je sastanak ministra inostranih poslova Velike Britanije Robina Kuka, predsednika Francuske Zaka Siraka, predsednika SRJ Vojislava Kostunice i Djukanovica. Takodje pre samita, crnogorski predsednik bi trebalo odvojeno da razgovara sa britanskim sefom diplomatije. U saopstenju se navodi da Djukanovic iz Zagreba putuje za Budimpestu gde ce na poziv madjarskog premijera Viktora Orbana kao specijalni gost ucestvovati na sastanku zemalja Centralno-evropske inicijative.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: