KOSTUNICA U ZAGREBU, DJUKANOVIC POZVAN KAO CLAN DELEGACIJE

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.11.2000.

17:06

Default images
Delegaciju SR Jugoslavije na Evrobalkanskom samitu u Zagrebu, 24 novembra, predvodice predsednik SRJ Vojislav Kostunica, dok je crnogorskom predsedniku Milu Djukanocu takodje upucen poziv da ucestvuje, ali u okviru jugoslovenske delegacije, potvrdio je u ponedeljak novinarima savezni ministar za zdravlje i socijalnu politiku Miodrag Kovac. Najavljujuci odlazak Kostunice u Zagreb, Kovac je na konferenciji za novinare rekao da je Djukanovicu organizator samita uputio poziv "preko saveznih organa" da "ucestvuje u okviru jugoslovenske delegacije". Kovac nije precizirao da li je Djukanovic prihvatio poziv, ali je napomenuo da ce na samitu SRJ imati - po jednu stolicu za jugoslovenskog predsednika i ministra inostranih poslova, kao i "cetiri iza njih". Prema recima Kovaca, skup u Zagrebu vazan je za razvoj dobrosusedskih odnosa, pogotovo za stvaranje uslova za povratak izbeglica, kao i ekonomske odnose.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Napustite Rusiju"

Evropska centralna banka (ECB) saopštila je da će uskoro zatražiti od banke Rajfajzen internešnel AG da ubrza proces smanjenja poslovanja u Rusiji.

8:02

20.4.2024.

1 d

Podeli: