Utorak, 15.06.2004.

23:17

”Tražićemo ponovo Jovanovićev dosije”

Izvor: Beta

Default images
Pravni zastupnici ostaju pri stavu da je SDB pratila i prisluškivala Jovanovića i da o tome postoji dosije u toj Službi.

Pravni zastupnik porodice ubijenog urednika lista "Dan" Lidija Božović rekla je u utorak uveče da je šokirana saopštenjem vrhovnog državnog tužioca i da će predložiti kolegama da se protiv nadležnih podnesu krivične prijave za opstrukciju istrage.

Božović je rekla da će advokatski tim porodice ubijenog Duška Jovanovića ponovo tražiti od istražnog sudije Radomira Ivanovića i zamenika višeg tužioca Ljiljane Klikovac da od SDB-a traže Jovanovićev dosije. Ona je ponovila da postoji osnovana sumnja da je Jovanović praćen i prisluškivan, što je, kako je navela, potvrdila i beogradska agencija CIA koja je otkrila "bubice" u njegovom stanu.

Lidija Božović je isključila mogućnost da su prisluškivače postavili "neki kriminalci". "'Dan' je najmanje pisao o kriminalcima kojima se pokušava imputirati ubistvo", navela je ona.

Državni tužilac Crne Gore Vesna Medenica saopštila je večeras da u SDB ne postoji dosije Duška Jovanovića, da on nije praćen, kao i da je prerano govoriti o rezultatima istrage o ubistvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

15 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

20 h

Podeli: