Ponedeljak, 11.06.2018.

13:10

Incident kod blokade u Borči: Tuča i pljačka / VIDEO

Jutros, tokom protesta vozača zbog visoke cene goriva kod Zrenjaninskog puta, nekoliko učesnika blokade saobraćaja pretuklo je muškarca.

Izvor: B92

Incident kod blokade u Borči: Tuča i pljačka / VIDEO

Kako javlja novinar TV Prve Darko Jevtić, sve se odigralo oko 08.30, na uglu ulica Zrenjaninski put i Ivana Milutinovića.

Jednog građanina napala su tri muškarca, više puta su ga udarali u glavu, a zatim su mu uzeli torbicu i udaljili se ka mestu blokade. On je krenuo za njima i ugledao je svoju torbicu kod jedne žene, koja mu je dala njegovu torbicu, iz koje je, kako se ispostavilo, ukradeno 300 evra.

Načelnik Beogradske policije Veselin Milić rekao je u izjavi za Tanjug da je slučaj prijavljen oko 8.30 časova i da je u toku identifikacija lica. "Policija više neće tolerisati ni ovakvo, niti bilo kakvu vrstu nasilja i u skladu sa svojim ovlašćenjima, zakonom i dogovorom sa nadležnim tužilaštvom, procesuiraće nasilnike", poručio je Milić.

Pročitajte još:

Đurić: Neviđen akt nasilja, pala i krv

Ko blokira njemu prekršajna kazna?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Podeli: