Pucnjava na N. Beogradu, muškarac pucao u ženu pa u sebe

U pucnjavi na Novom Beogradu u Ulici Jurija Gagarina teško ranjen muškarac. MUP: Muškarac pucao u svoju 37-godišnju suprugu, a potom sebi u glavu.

Izvor: B92, Blic

Ponedeljak, 18.12.2017.

08:52

Default images

Pucnjava se dogodila kod broja 140, jutros oko 08.20.

Ranjeni muškarac je u teškom stanju kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar na reanimaciju.

Mediji su najpre naveli da je ranjen samo muškarac, a da je žena ostala na mestu napada i da se sve odigralo u vozilu nasred ulice i naočigled više prolaznika.

MUP je potom potvrdio da je do pucnjave došlo oko 8.20 sati i da je u porodičnom nasilju 37-godišnji muškarac ranio u automobilu hicem iz vatrenog oružja svoju 37-godišnju suprugu. Potom je izašao iz automobila i ispalio sebi metak u glavu, navodi MUP u saopštenju.

Oboje su prevezeni u bolnicu, a uviđaj je u toku.

"Poziv Hitnoj pomoći je stigao u 8.21. sati da je došlo do obračuna vatrenim oružjem", rekla je za Tanjug portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Ona je dodala da je muškarac prevezen u Urgentni centar na reanimaciju, dok je žena prevezena u KBC Bežanijska kosa. "Blic" navodi da je žena ranjena u stomak.

Policija je blokirala taj deo grada, a na mestu napada je i veliki brog građana. "Blic" još navodi da je na ulici ostao i pištolj iz kog je pucano i da su vidljivi tragovi krvi.

Za nešto više od mesec dana osam ljudi stradalo je u slučajevima porodičnog nasilja koji su se dogodili na isti način – ubistvo i samoubistvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: