BG: Masovna tuča i pucnjava, povređeno više mladića

Masovna tuča izbila je u ulici Kraljice Katarine noćas u Beogradu, a u okršaju je došlo do ranjavanja mladića, navodi portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Izvor: B92

Subota, 24.06.2017.

08:07

BG: Masovna tuča i pucnjava, povređeno više mladića
Tanjug

U tuči je učestvovalo četiri mladića starosti oko 25 godina, koji su zadobili povrede glave, dok je jedan ranjen vatrenim oružjem u nogu. Svi su preveženi u Urgentni centar i predati neurohirurgu i ortopedu.

Oko 19:49 sati, došlo je do saobraćajne nezgode u Pupinovoj ulici u Mirijevu, u kojoj je lakše povređena ženska osoba starosti oko 33 godine i prevežena na KBC Zemun.

Motociklista je lakše povređen na Ugrinovačkom putu oko 20:31 sati i zbrinut na licu mesta.

Tokom noći uglavnom su se javljali srčani bolesnici i asmatičari, sa zajedničkim simptomom, gušenjem. Tokom dana najčešći su kolapsi, napominje Macura.

Hitna pomoć je u toku noći zabeležila 93 intervencije od kojih 13 na javnom mestu, dok je juče zabeleženo 162 intervencije, od kojih 64 na javnom mestu, sa sedam saobraćajnih nezgoda u kojima nije bilo težih povreda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: