Subota, 26.03.2016.

01:00

Jutro hladno, dan oblačan, popodne kiša, do 13°C

U Srbiji će ujutro biti hladno, ponegde slab mraz, a u toku dana promenljivo oblačno, posle podne i noću ponegde kratkotrajna kiša, na planinama sneg.

Izvor: Beta

Jutro hladno, dan oblačan, popodne kiša, do 13°C
Getty Images

Vetar će biti slab i umeren, pre podne južni i jugoistočni, posle podne severozapadni. Najniža temperatura kretaće se od minus četiri do tri, najviša od 10 do 13 stepeni.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno, veći deo dana suvo, uveče i noću kratkotrajna kiša. Vetar će biti slab, pre podne južni i jugoistočni, posle podne severozapadni.

Najniža temperatura kretaće se oko tri, najviša oko 11 stepeni.

U Srbiji će u nedelju u većem delu biti promenljivo oblačno, ponegde kratkotrajna kiša, u planinama sneg, na severozapadu pretežno sunčano.

U ponedeljak, utorak i sredu previdja se promeljivo oblačno i malo toplije, u većini mesta suvo, samo ponegde kratkotrajna kiša. Od četvrtka će biti sunčano i toplo.

U Beogradu će do srede biti promenljivo oblačno, uglavnom suvo i malo toplije. Od četvrtka očekuje se sunčano i toplo.

Biometeorološka situacija će biti povolјnija za hronično obolele i osetlјive osobe. Izvestan oprez se savetuje kardiovaskularnim bolesnicima i astmatičarima. Mogući su glavobolјa i poremećaj sna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

20 h

Podeli: