Ispravljene greške na igralištu u Vojvode Stepe

U dečjem parku u obnovljenoj ulici Vojvode Stepe u Beogradu, slova lj i ć bila su postavljena naopako.

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.08.2015.

20:43

Default images

Nakon što su fotografije preplavile medije i društvene mreže,nadležni su reagovali i slova su jutros nameštena pravilno.

Park će dobiti i ogradu, što je bio još jedan od propusta pri rekonstrukciji.

Bandera nasred staze za slabovide, uski trotoari gde se i pešaci jedva mimoilaze, a majke sa kolicima moraju da se provlače i na kraju parkić za decu sa slovima okrenutim naopako.

Čini se da greškama u obnovi ulice Vojvode Stepe,nema kraja.

Pre samo nekoliko sati,podloga u novom parkiću na Voždovcu izgledala je malo drugacije, naime, slova azbuke lj i c, bila su napisana naopako.

Podloga je bunila decu a i roditelje koji su deci morali da objašnjavaju da se ipak ta slova ne pisu tako. U svakom slučaju nadležni su brzo reagovali i slovu su promenjena.

“Video sam i ja se zahvaljujem svim građanima koji su poslali te slike jer je to zaista jedna glupost koja nas je sve ovde iznervirala. Ja sam dao nalog jos tokom danasšnjeg dana i ja mislim da je to već promenjeno ,to su mogli i da uarde sami, samo nažalost tako se to dešava kada to rade neka preuzeća, ali zato su tu građani da se te stvari isprave“, rekao je gradski menadžer Goran Vesić.

Već tokom jutra, kažu komšije, radnici su promenili slova, a iz gradske uprave,tvrde da postoji još propusta napravljenih pri rekonstukciji dečjeg parkića.

“Danas u toku dana počeće sa postavljanjem zaštitne ograde,jer stvarno je neverovatno da se napravi igralište na 10 do 20 metara od ulice a da se ne postavi ograda,pritom je ograda standard koji se radi oko igrališta. Ja to samo mogu da povežem sa brzinom,nisu imali lošu nameru,rade mnogo takvih parkova a ovo je prvi put da su stavili slova i to je dobra ideja“, naveo je Vesić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: