Bacili mladića kroz zatvoren prozor

Posle svađe više nepoznatih lica kroz zatvoren prozor stana u Durmitorskoj ulici 19 izbačen je Milan Vasiljević, koji je tom prilikom povređen, saznaje "Blic".

Izvor: B92

Subota, 25.10.2014.

18:36

Default images

Kako "Blic" nezvanično saznaje Vasiljević se trenutno nalazi u operacionoj sali Urgentnog centra.

Incident se desio danas oko 15 časova.

"Nesreća se dogodila u zgradi pored Jugoslovenskog rečnog brodarstva, kada je mladić star oko 20 godina, "pao" sa visine od 10 metara. Prilikom pada zadobio je tešku povredu glave, bio je dezorjentisan i mrmljao je" rekla je za "Blic" Nada Macura portparolka Hitne pomoći i dodala da je mladić prevezen u Urgentni centar gde se nalazi na Odeljenju reanimacije.

Povređeni je prebačen u operacionu salu.

Policija i dalje vrši uviđaj na licu mesta. U hodniku ispred stana broj 2 na prvom spratu, u kom se najverovatnije odigrao incident, trenutno se nalaze brojni stanari, koji odgovaraju na pitanja pripadnika MUP-a. Niko od stanara nije hteo da komentariše incident.

S obzirom da ispred ulaza u zgradu, iz Durmitorske ulice, nema tragova srče ni krvi, pretpostavlja se da je mladić pao u unutrašnje dvorište zgrade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: