Palilula: Propao čovek u okno lifta

Muškarac star 38 godina propao je oko 18 sati kroz okno lifta u Ulici kraljice Marije 10 na Paliluli, a tom prilikom zadobio je potres mozga i kontuziju glave.

Izvor: B92

Utorak, 05.03.2013.

20:13

Default images

Kako je Tanjugu rekla koordinatorka noćne smene u Hitnoj pomoći Tanja Ratković, ne zna se s kog sprata je muškarac pao, a prilikom pada zadobio je razderotine na desnoj strani temena, potres mozga, kontuzije glave, gubio je svest i nije imao prelome.

Muškarac je, dodala je Ratkovićeva, u svesnom stanju odvezen u Urgentni centar.

Načelnica Uprave za vanredne situacije Beograda Sanja Vuksanović Žugić rekla je Tanjugu da su u 18.05 sati dobili dojavu da je u Kraljice Marije broj 10 jedno lice propalo kroz liftovsko okno, nakon čega je na lice mesta poslato tehničko vozilo sa šest vatrogasaca iz Vatrogasno-spasilačke jedinice Zvezdara.

Prema njenim rečima, vatrogasci su brzo izvukli lice koje je propalo kroz okno lifta i ono je bilo u svesnom stanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: