Nikolić: Ka EU i pored evroskeptika

Srbija će nastaviti put ka EU uprkos tome što je, pre svega, zbog ekonomske krize, povećan broj evroskeptika, kaže predsednik Tomislav Nikolić.

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.11.2012.

18:34

Default images

Nikolić je, kako prenosi RTV, naglasio da je normalizacija odnosa Beograda i Prištine u interesu svih građana Srbije, pre svega, Srba koji žive na Kosovu i Metohiji, ali i cele Jugoistočne Evrope.

Predsednik Srbije najavio je nastavak borbe protiv kriminala i korupcije, dalju reformu pravosuđa, veću slobodu medija i stvaranje povoljnije klime za ulagače.

Dvodnevnu posetu Mađarskoj Nikolić počinje večeras, planirani su razgovori s predsednikom Janošom Aderom i predsednikom parlamenta Laslom Keverom, a posetiće i srpsko obdanište i školu u Budimpešti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: