"Tužićemo Miškovića i Deltu"

Udruženje za zaštitu građana Srbije saopštilo da će tužiti Miroslava Miškovića i odgovornih u Delti zbog zastrašivanja.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.10.2007.

17:42

Default images

Udruženje za zaštitu građana Srbije saopštilo je danas da će podneti krivičnu prijavu protiv predsednika Delte Miroslava Miškovića i odgovornih u toj kompaniji zbog krivičnog dela zastrašivanja građana Srbije.

Najava Delte da će tužiti svakog građanina ove zemlje koji iznese neistine o poslovanju te kompanije i da je u tu svrhu angažovala advokatski tim iz Londona je atak na slobodu govora nezabeležen i u vreme vladavine Slobodana Miloševića, navodi Udruženje i poziva predsednika i premijera Srbije Borisa Tadića i Vojislava Koštunicu i sve članove Vlade da se javno izjasne o tome da li im je preči interes Miškovića i drugih tajkuna ili građana i poručuje tajkunima da niko neće moći da vlada zemljom na nezakonit način.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: