Četvrtak, 30.06.2022.

17:30

Kvar otklonjen – ima struje u Beogradu

Nekoliko delova Beograda ostalo je bez struje, što je izazvalo i brojne probleme u saobraćaju, ali je kvar popravljen oko 18 sati.

Izvor: B92

Kvar otklonjen – ima struje u Beogradu
Ilustracija: Profimedia

"Gradski prevoz koji zbog kvara koji je nastao i nakon kog nije bilo struje uklonjen je u 17 i 50 sati, i sada je nastavio sa radom", rekli su iz Gradskog saobraćajnog preduzeća za "Blic".

Podsetimo, iz Elektrodistribucije Beograd su saopštili da je zbog kvara na trafostanici TS 110/35 kV TE-TO Novi Beograd, koja je u vlasništvu JKP "Beogradske elektrane", bez napajanja od 15.15 časova ostao deo korisnika distributivnog sistema na Novom Beogradu, Čukarici i u centralnim gradskim opštinama.

Dežurne ekipe odmah su izašle na teren i radilee na uspostavi napajanja preko alternativnh pravaca napajanja. Na par minuta do prebacivanja na agregate, bez struje je bio i deo Kliničkog centra.

U dispečerskom centru GSP-a potvrđeno je za Radio-televiziju Srbije da su dve podstanice bez struje, zbog čega su mreže koje napajaju trolejbuse, tramvaje i ekološki autobus bile bez napajanja. U prekidu su bile tramvajske i trolejbuske linije u delu Kneza Miloša, Bulevara Neznanog junaka, na Mostarskoj petlji i deo Novog Beograda u Bloku 28.

Na tim lokacijama u prekidu su bile i tramvajske linije 11,12 i 13, trolejbuske linije 40 i 41, i linija Eko 1.

Bez napajanja električnom energijom bila je i Požeška ulica na Banovom brdu.

Zbog prekida u snabdevanju strujom nisu radili ni semafori pa su se stvorile velike saobraćajne gužve i zato je policija regulisala saobraćaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

12 h

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

7 h

Podeli: