Sara Vidak osuđena u Kotoru na četiri meseca zatvora VIDEO

Državljanki Srbije Sari Vidak određena je zatvorska kazna od četiri meseca pošto je osuđena za napad na sudiju Suda za prekršaje u Kotoru, javlja cdm.me.

Izvor: B92

Sreda, 05.09.2018.

13:03

Sara Vidak osuđena u Kotoru na četiri meseca zatvora VIDEO
screenshot

Kako se dodaje, 20-godišnjakinji je ukinut pritvor do pravosnažnosti presude.

Na prethodnom ročištu ona je negirala pred krivičnim većem Osnovnog suda u Kotoru da je fizički napala sudiju Jelenu Stanišić 14. avgusta u zgradi suda u tom gradu.

“Nisam napala sudiju. Ona je uhvatila mene za ruku i odgurnula me. Upozorila sam je na takvo ponašanje, a onda su usledili panika i povici. Nisam je ogrebala, već je ona sa ogrebotinom izašla iz kancelarije”, rekla je tada Sara Vidak.

Stanišićeva je ponovila da je napadnuta na radnom mestu, a to je navelo i više svedoka, piše podgorički portal.

Tužilaštvo je Saru Vidak teretilo za krivično delo napad na službeno lice u obavljanju službene dužnosti, za koje je zaprećena kazna zatvora od tri meseca do pet godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

120 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: