Stravičan udes kod Vrčina - jedna žrtva, ima povređenih

Do nesreće na autoputu Beograd-Niš, kod Vrčina, došlo je tako što je vozilo, koje se kretalo iz pravca Niša, probilo ogradu i prešlo na drugu stranu puta.

Izvor: B92

Nedelja, 13.08.2017.

14:48

Stravičan udes kod Vrčina - jedna žrtva, ima povređenih

Nesreća se dogodila na kraju Bregaljičkog brda, na par stotina metara od naplatne rampe Vrčin, u smeru ka Nišu, javlja reporter Tanjuga.

Dva vozila su u učestvovala u saobraćajnoj nesreći, od kojih je jedno u potpunosti uništeno, a drugo je udareno u levu stranu.

Leva traka autoputa Beograd-Niš kod naplatne rampe Vrčin i dalje je zatvorena, ali se uskoro očekuje da i će i taj deo puta biti prohodan.

Kako javlja reporter Tanjuga sa lica mesta, policija je izvršila uviđaj, oštećeno vozilo je uklonjeno, a leva traka u pravcu Niša je zatvorena jer radnici još uvek čiste posledice udesa.

Tanjugu je u MUP-u potvrđeno da je u nesreći, koja se dogodila nešto pre 14 sati, jedno lice izgubilo život, a pet povređeno, od čega su dve teške telesne povrede.

To je druga saobraćajna nesreća od jutros na autoputu nedaleko od Beograda.

U nesreći koja se dogodila jutros oko 5:15, takođe kod naplatne rampe Vrčin, jedna osoba je poginula, a petoro lakše povređeno.

Još jedan težak lančani sudar nedaleko od Beograda dogodio se u nedelju ujutru oko pet časova kada je poginula jedna osoba, a pet je povređeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: