Mediji: Miloš Jovanović hoće na izbore sa Draganom Đilasom VIDEO

Iako se predstavlja kao veliki desničar i patriota, Milošu Jovanoviću ne smeta da ide u juriš na vlast zajedno sa Draganom Đilasom i Marinikom Tepić, piše Alo.

Izvor: Alo.rs

Utorak, 23.01.2024.

11:31

Mediji: Miloš Jovanović hoće na izbore sa Draganom Đilasom VIDEO
Foto: M.P./ATAImages

Kako navode, njihovi stavovi nemaju na prvi pogled ništa zajedničko. Đilas, koji je za sankcije Rusiji, i Marinikom Tepić koja piše deklaracije o genocidu u Srebrenici, kao i lažni ekolozi koji bi priznali Kosovo. Ipak, Jovanović bi sa njima.

"Mi se spremamo za lokalne izbore, verovatno ćemo na njih kao koalicija NADA ali može da se ide i sa drugim strankama koje nisu deo vlasti", rekao je Jovanović.

Na pitanje N1 "da li i sa Srbijom protiv nasilja", Jovanović je odgovorio: "Naravno".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

uživo Rusi spremni za kraj; Napašće najsilnije?

Rat u Ukrajini – 788. dan. Ukrajinska vojska je tokom prethodnog dana gađala ciljeve u ruskim oblastima Belgorod i Smolensk pri čemu su poginule dve osobe, povređeno je nekoliko ljudi i uništeno je skladište goriva.

21:47

21.4.2024.

1 h

Svet

"Napustite Rusiju"

Evropska centralna banka (ECB) saopštila je da će uskoro zatražiti od banke Rajfajzen internešnel AG da ubrza proces smanjenja poslovanja u Rusiji.

8:02

20.4.2024.

1 d

Podeli: