Utorak, 23.01.2024.

13:08

Šapić uputio javni poziv svim nosiocima mandata u Skupštini grada Beograda

Gradska izborna komisija na jučerašnjoj sednici dodelila je odborničke mandate.

Izvor: B92

Šapić uputio javni poziv svim nosiocima mandata u Skupštini grada Beograda
FOTO TANJUG/ BEOINFO/ nr

Od danas teče rok za konstituisanje Skupštine grada Beograda, tim povodom oglasio se Aleksandar Šapić, kandidat za gradonačelnika liste "Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane".

"S obzirom na to da je Gradska izborna komisija na jučerašnjoj sednici dodelila odborničke mandate i da od danas teče rok za konstituisanje Skupštine grada Beograda, kao što sam i najavio nakon izbora, upućujem javni poziv svim nosiocima mandata u Skupštini grada Beograda, a pre svega listi Mi - Glas iz naroda, Aleksandar Jerković, da ukoliko žele, razgovaramo o potencijalnoj saradnji i planovima za razvoj Beograda u naredne četiri godine i načinu na koji ćemo naš grad učiniti još boljim i lepšim", izjavio je Aleksandar Šapić, potpredsednik Srpske napredne stranke i kandidat za gradonačelnika liste "Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Podeli: