Info

Sreda, 30.03.2022.

11:15

Vučić dobio podršku iz regiona: Imena se nižu – više od 1.000 javnih ličnosti stalo uz predsednika

Više od 1.000 javnih ličnosti podržalo je danas kandidata SNS Aleksandra Vučića za predsednika Srbije.

Izvor: B92

Vučić dobio podršku iz regiona: Imena se nižu – više od 1.000 javnih ličnosti stalo uz predsednika
FOTO TANJUG/ DIMITRIJE NIKOLIC/ bs

Akademici SANU Vladimir Kanjuh, Ljubiša Rakić, Bela Balint, Svetislav Božić i Jovan Hadži Đokić podržali su lidera SNS Aleksandra Vučića za predsedničke izbore.

Vučića su podržale i sportske legende.

Kako prenose mediji, među nima su najbolji srpski košarkaši Nikola Jokić, Bobi Marjanović, Vasilije Vasa Micić, kao i legendarni Željko Rebrača, saznaje Kurir.

Među poznatima, uz Vučića su stale i javne ličnosti, kao što su Aca Lukas i Oliver Mandić.

Podsetimo, izbori u Srbiji biće održani 3. aprila, a na listi naprednjaka se već nalaze istaknute ličnosti iz svih sfera života - tu su i poznati naučnici, lekari, umetnici, sportisti.

Među njima su profesor Stojan Radenović, doktorka Danica Grujičić, doktorka Marija Zdravković, Jelena Begović. Među imenima okupljenim oko naprednjaka su i glumac Lazar Ristovski, Jadranka Jovanović, Jovan Kolundžija, košarkaš Marko Kešelj...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

1 d

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: