Info

Sreda, 30.03.2022.

11:26

Nikola Jokić podržao Vučića – dug spisak sportskih legendi uz lidera SNS

Sve je veći broj javnih ličnosti koji pružaju podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, a mnogo njih je iz sveta sporta.

Izvor: B92

Nikola Jokić podržao Vučića – dug spisak sportskih legendi uz lidera SNS
FOTO TANJUG / INFORMATIVNA SLUZBA SNS

Uz Vučića stali su najbolji srpski košarkaši Nikola Jokić, Bobi Marjanović, Vasilije Vasa Micić, kao i legendarni Željko Rebrača, saznaje Kurir.

Zvanično najbolji košarkaš sveta, MVP NBA lige i ovogodišnji kandidat za istu prestižnu titulu Nikola Jokić nalazi se među onima koji su prepoznali rezultate i energiju predsednika Vučića i njegove stranke.

Podrška je stigla i od njegovog NBA kolege koji je ulogom u "Džon Viku" postao i holivudski superstar, Bobija Marjanovića, koji slovi za jednog od najboljih srpskih košarkaša.

I prošlogodišnji MVP Evrolige Vasa Micić stao je uz Aleksandra Vučića, prepoznavši predanu borbu za bolju budućnost Srbije.

Stigla je i bezrezervna podrška jednog od najvećih legendi srpske košarke, Željka Rebrače.

Legende srpske košarke Radmilo Mišović i Zoran Moka Slavnić, kao i čuvena rukometašica Svetlana Ceca Kitić podržali su kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, saznaje "Blic".

Na spisku podrške su i Asmir Kolašinac, osvajač tri evropske medalje, Bogdan Obradović teniski trener, Vladimir Mandić rukometaš, Aleksandar Stojičić MMA borac, Violeta Todorov paraolimpijac bronzana medalja, Aleksandra Rapaić reprezentativac Srbije u boksu, Almir Memić reprezentativac Srbije u boksu. Milena Delić, legendarna srpska rukometašica i rukometašica Jelena Lavko, dale su javnu podršku lideru SNS Aleksandru Vučiću za predstojeće predsedničke izbore, saznaju Novosti.

Pre ovih legendarnih imena, iz sveta sporta već su mnogi pružili podršku Aleksandru Vučiću.

Podsetimo, Vučića su podržali i akademici SANU.

Među poznatima, uz Vučića su stale i javne ličnosti, kao što su Aca Lukas i Oliver Mandić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: